W Amsterdam

3.6 

Spuistraat 175, Amsterdam, 1012 VN, Netherlands   •  Weather:   

Local Time Phone +31 (0)20 - 811 2500

3.6

Host Team

Bank Building

Gasten die willen ontsnappen aan de drukte van de stad kunnen nu inchecken in de Bank Building. Ons host team staat klaar om uw verblijf onvergetelijk te maken.

Orlando Affourtit

Hallo daar, mijn naam is Orlando. Mijn accent zal dit misschien verbergen, maar ik ben absoluut een originele Nederlander. In mijn vrije tijd hou ik van reizen, surfen en alle nieuwe dingen in de stad ontdekken. Ik zou u graag kennis laten maken met onze WOW-wereld tijdens uw verblijf in W Amsterdam.

Pedro Toscano Rico

Gastvrijheid is geen keuze, het is een roeping. De wensen van mijn gasten begrijpen om de best denkbare service te bieden, omdat ware luxe is afgestemd op de verwachtingen en behoeften van de gast. Ik streef ernaar om mezelf en de kwaliteit van mijn service te verbeteren bij elke interactie.

Rafael van der Linden

Gastvrijheid, wat betekent dit voor mij? Mijn motto is: 'Ik behandel mijn gasten als mijn vriendin, omdat ik alles zou doen om haar aan het lachen te maken'. Ik verwelkom je met een glimlach beïnvloed door een vleugje Braziliaans geluk. Ik zal er alles aan doen om u een buitengewoon verblijf te bieden. Ik vertrouw erop dat ik u binnenkort zal verwelkomen!

Vivianne Heidendaal

Luxe is anticiperen op de wil van de gast en op maat gemaakte service. Het zorgt ervoor dat de geleverde service verder gaat dan verwacht. Ik heb altijd al graag nieuwe mensen en culturen leren kennen, wat het voor mij heel natuurlijk maakt om te werken met een sprankelende houding die aanstekelijk is voor gasten en de sfeer in de Bank Building. Mijn zuidelijke afkomst brengt een Bourgondische levensstijl met zich mee, die ervoor zorgt dat ik altijd op zoek zal zijn naar al het nieuws in Amsterdam.

Sofia Filippova

Mijn grootste passie is om mijn liefde voor de stad te delen met mensen die van over de hele wereld komen. 

Ik ben dol op het creëren van een positieve sfeer voor onze gasten, zodat ze de wereld van vreugde, muziek en design volledig kunnen ervaren in W Amsterdam.

Het is een groot genoegen om kleine hints over de stad te delen, de geheimen van ons hotel te openen en de geweldige geest van W Amsterdam te verspreiden.

Pius Kremer Ng

Ik deel graag gedenkwaardige momenten met de gast en probeer altijd de verwachting te overtreffen.

Google+